Testimonials

Testimonial Jantine
Na een operatie bleef ik last houden van mijn enkel en kon ik alleen nog maar op slippers lopen. Na enkele shockwave behandelingen kan ik weer normale schoenen aan en kan ik weer normaal functioneren. Voor mijn behandeling kon ik maar 3000 stappen per dag doen, nu inmiddels al 25.000! Ik heb verdere operaties vermeden, ik ben pijnvrij, heb een verscheidenheid aan schoenen om uit te kiezen en kan zonder angst lopen.
Jantine
Testimonial van Frans
Ik had een terugkerend probleem met herhaalde belasting in mijn elleboog, ook wel bekend als "tenniselleboog". Vanwege de pijn en ergernis die mijn arm veroorzaakte, besloot ik dat Shockwave de moeite waard was om te proberen. Er was een beetje pijn en ongemak van deze eerste behandeling (op zijn zachtst gezegd), maar ik voelde de spiervezels loskomen bij elke tik van de Shockwave. Inmiddels na 4 behandelingen ben ik zo goed als pijnvrij.
Frans
Testimonial van Merel
Ik heb jarenlang last van mijn knie. Ik ben onderwijzeres en sta dus heel veel. Ik had constant chronische pijn in mijn knie tot op het punt dat het invloed had op mijn kwaliteit van leven. Daarom besloot ik om Shockwave te proberen. Ik voelde me niet ongemakkelijk tijdens de shockwave-therapie. Er werd gestart op een lagere stand totdat ik aan de behandeling gewend was, en daarna werd deze geleidelijk verhoogd. Ik voelde onmiddellijke pijnverlichting in mijn knie na de Shockwave-therapiebehandelingen.
Merel